| | | ||||
| | ![]() | ![]() | | | |
| | | ||||
| | | ||||
| | #111 (permalink) | |
| The Crazy Pirate Emperor | Quote:
![]() randu meu la videouri Anime Lav Stori (premul III Otaku Festival 2008) - YouTube
__________________ ![]() set by narusasu Spoiler | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Ultimate Hokage Join Date: Dec 2011 Location: in my own world o_O
|
it was untitled.JPG |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Anime Rookie |
buna seara Cauza principala a lipsei de activitate pe thread-ul asta este faptul ca nu exista subiecte comune , motive de discutie , dezbateri etc. Doar ca sa ne dam binete nu cred ca merita efortul . Dar ca sa deschid un pic calea catre alte eventuale teme de discutie , eu voi incerca sa impart din cunostintele pe care le-am acumulat . Multi dintre voi sunteti adolescenti , crescuti cu o muzica uneori (ok, de cele mai multe ori) de unica folosinta (dupa o luna deja ai uitat ''hit-ul'') asa ca va propun sa ascultati cativa dintre ''clasici'' : Elvis Presley , Frank Sinatra , Rolling Stones , Neil Diamond , Bruce Springsteen , Queen , Eric Clapton , Ac/dc , B.b. King , Black Sabbath etc Este un site care si-a propus si a reusit sa realizeze o colectie de ceea ce eu numesc 'muzica' Songstube | Listen on Youtube, get on Itunes Cuprinde 100 de NUME pe care e bine sa le cunoatem (si recunoastem ) Sper sa va placa ![]() P.S. eu nu folosesc Tv. de aprox.2 ani, deci... nu voi vedea romanii au talent Last edited by traff; 05-11-2012 at 09:01 PM. |
| | |
![]() |
| Tags |
| dany <3, dany lurks here :3, your uncle tommy lvs it |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| |